bub
Mapa virtual de la Lluna – Agraïments

Aquest treball no hagués estat possible sense l’ajuda de moltes persones, les quals han mostrat des del primer moment molt interès i ganes perquè jo pogués complir tots els meus objectius.

En primer lloc, agrair enormement a l’Agrupació Astronòmica de Girona que em facilitessin el seu telescopi a l’Observatori Can Roig de Llagostera. Agrair principalment tota la seva dedicació a Rafael Balaguer Rosa, President d’aquesta Agrupació, que m’ha ajudat durant tota la feina i m’ha guiat quan m’he sentit perduda. Gràcies també a Jordi Sesé Puértolas, Tècnic responsable de la pàgina web de l’Agrupació, el qual m’ha ensenyat a configurar i editar el meu mapa lunar. I agrair també a Josep Maria Petit Prats, operador de l’Observatori, ja que sense la seva ajuda les observacions no haguessin estat possibles.

Irina Pi i Rafael Balaguer
Agrair com no, la valuosa col·laboració de la meva tutora, Maria Lluïsa González Vall-llovera, qui m’ha guiat, animat, orientat i recolzat en tot moment. I sobretot, per aconseguir que, a través del càlcul i l’aprofundiment i la resolució de les fórmules, hagi gaudit molt en aquest treball.

No puc oblidar la meva família, els quals m’han acompanyat fins al centre astronòmic a les nits de les observacions, m’han animat i han cregut en el meu esforç durant tota la realització del treball. Han estat, sens dubte, un suport imprescindible.

I finalment, gràcies al nostre satèl·lit, la Lluna, per existir, tot fent més viable l’existència de la vida sobre la Terra, i a tots els científics que amb els seus descobriments i estudis m’han despertat la curiositat per aprendre una mica més d’aquest meravellós Univers.

FacebookTwitterGoogle+Compartir