bub
Blog

XXIII Aniversari d’Astrogirona

Posted in: on 13 de juliol de 2022

XXIII aniversari de l’Associació Astronòmica de Girona.

Com ja és tradició farem una caminada nocturna des de la Plaça Catalunya de Llagostera fins al Mas Roig II, on projectarem una pel·lícula de temàtica científica, farem observació astronòmica i convidarem als assistents a coca i cava (fins a finalitzar existències). Com sempre, tots els actes seran gratuïts, no t’ho perdis!

Programa:

21:15 Caminada nocturna fins al Mas Roig II, amb trobada per a la sortida al Casino Llagosterenc, Plaça Catalunya de Llagostera.

22:15 Projecció del film.

00:15 Observació amb telescopis.

Recordeu portar frontal o llanterna per la caminada nocturna!

XXIII Aniversari Astrogirona
XXIII Aniversari Astrogirona

Sinopsi de la pel·lícula:

És un thriller psicològic de ciència-ficció escrit i dirigit per Alex Garland (debut com a director, 2014) protagonitzat per Domhnall Gleeson, Alicia Vikander i Oscar Isaac. La pel·lícula explica la història d’un programador que és convidat pel seu CEO per dur a terme un Test de Turing sobre un robot humanoide intel·ligent.

El programador Caleb Smith, el qual treballa per la gran empresa del motor de cerca Blue Book, guanya un concurs de l’oficina per a una visita d’una setmana a la luxosa i isolada casa del CEO, Nathan Bateman. Bateman viu sol, a part de la seva criada Kyoko que, segons Nathan, no parla anglès. Nathan ha construït un robot humanoide amb intel·ligència artificial anomenat Ava. Ava ha passat un test de Turing bàsic i Nathan vol que Caleb jutgi si Ava realment és capaç de pensament i consciència, i si es pot relacionar amb Ava malgrat saber que és artificial.

Mapa de situació del Mas Roig II:

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag