bub
Blog

Taller d’utilització del telescopi

Posted in: on 17 de març de 2024
When:
19 de abril de 2024 @ 19:30 – 23:30
2024-04-19T19:30:00+02:00
2024-04-19T23:30:00+02:00
Where:
Mas Roig II, Llagostera

Tant si tens un telescopi i no acabes de saber com utilitzar-lo, com si vols fer preguntes,  o necessites practicar més, aquest pot ser el teu moment!

El proper 19 d’abril, al Mas Roig II de Llagostera (trobareu la ubicació al final d’aquesta pagina), farem una trobada amb tots els qui vulguin treure més partit al seu telescopi. Ens trobarem allà a les 19:30 i muntarem el telescopi abans que es faci de nit. Allí hi trobareu gent que us guiarà pel muntatge,  posada en estació, alineació amb estrelles i funcionament del GO TO (comandament de la muntura motoritzada)

Aquest taller està dirigit a tots els que tenen un telescopi i tenen dubtes sobre la seva utilització, sigui quin sigui el tipus de telescopi i el nivell de l’usuari. Entre tots les dissiparem.

Parlarem de com cal utilitzar-los i després ens centrarem en cada telescopi en concret. Tot seguit, si el temps ho permet, farem observació dels objectes més significatius de la nit.

Què cal portar?

  • Tot el teu equip d’observació: telescopi, muntura, oculars, bateria, instruccions si les tens…
  • Roba d’abric
  • Frontal
  • Si vols pots portar alguna cosa per sopar, cap problema!
  • És recomanable haver repassat les instruccions del vostre instrument.

Per als qui vulguin venir amb el seu telescopi caldrà apuntar-se omplint aquest Formulari inscripció, informant del model de la vostra muntura.

Aquesta activitat és gratuita pels socis. Per als no socis el preu serà de 36 euros (que és la quota anual d’AstroGirona) i inclourà un any de pertinença a l’Associació,  i així podrà assistir a altres cursos i/o tallers per a socis i venir amb el seu equip a totes les sortides d’observació que es realitzin.

Taller de telescopis 2023 Foto:Irene Corney

 


FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag