bub
Blog

Després de la III Calçotada d’Astrogirona (2024)

Posted in: General, Portada on 28 de febrer de 2024

El 25/02/2024 hem celebrat la tercera AstroCalçotada.

La hem celebrat a la zona recreativa La Canyera de Llagostera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, que ens ha proporcionat taules i cadires i ens ha deixat utilitzar la zona recreativa.

 

A pesar del vent, que ha atacat persistentment als cuiners, i del fred de febrer, la trobada ha estat magnífica com era d’esperar.  Els calçots estaven boníssims i la salsa d’en Narcís, i les estrelletes per dipejar amb la salseta de verdures, i els planetes de formatge i l’amanida, i la carn a la brasa i les diferents postres cassolanes i els bombons… pero lo millor ha estat la companyía i poder compartir aquest día amb els amics.

Gracies a tots els assistents per aquest día!!

 

 

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag