bub
Blog

Després de l’ull nu de tardor

Posted in: General, Portada on 5 de novembre de 2023

Aquesta vegada sí ha estat possible el passeig per les constel·lacions de tardor que les condicions atmosfèriques ens havien negat per a la primavera i l’estiu.

Ens vàrem aplegar 19 persones (tots socis i acompanyants), trobant-nos al pàrquing de Romanyà i pujant al Coll de Can Llach en cotxes compartits. La nit va estar molt clara fins les 23:00 aprox, que van venir núvols, però tot i això vàrem poder veure Orió abans de marxar .

Moltes gràcies a en Jordi Arnella i en Francesc Gascons, per compartir els seus coneixements sobre el cel, les constel·lacions i els prismàtics i deixar-nos veure la passió que senten per aquest tema,  gràcies també a en Jaume Mundó per compartir amb tots els presents el document que havia preparat per poder fer l’observació per nosaltres mateixos i sobre tot, gràcies als socis que es van desplaçar fins allà.  Amb aquesta acollida dóna gust preparar activitats!!!’

Quedem a l’espera de la sessió d’hivern!!!

Les Plèiades i Júpiter FOTOS: Irene Corney

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag