bub
Blog

XXIV aniversari AstroGirona

Posted in: General, Portada on 20 d'agost de 2023

Com ja és tradició s’ha fet  una caminada nocturna des de la Plaça Catalunya de Llagostera fins al Mas Roig II,  on s’ha projectat el film”Marte” (The Martian), de Ridley Scott (2015).

Tot estava preparat, les llums al llarg del camí, la pantalla, el projector, l’equip de so, la nevera amb força gel,  les coques, les cadires,  les llums, els telescopis i els organitzadors amb els dits creuats esperant arribar, com a mínim a la cinquantena (per a que no sobrés molta coca).

 

 


Quan ha arribat el nostre company portant la banderola de l’associació, seguit per un riu de persones, no donàvem crèdit als nostres ulls. Per sort havíem fet les previsions de cadires sent positius i el Dr. Sureda ens ha deixat encara més cadires de manera que tothom ha pogut seure. Gràcies, doctor, per compartir amb nosaltres el vostre meravellós racó de món.

De camí al Mas Roig II

Un cop comptades totes les cadires, hem vist que ens hem aplegat 110 persones, tots interessats per una afició comú. Ha estat molt bonic compartir aquesta nit.

Moltíssimes gràcies als assistents per la seva participació, imprescindible, i per la seva paciència davant els petits problemes tècnics que hem tingut. Moltes gràcies també a la coca, que ha obrat el miracle de multiplicar-se i ser suficient.

Com a fi de festa hem tingut una nit clara que ens ha permès fer observació amb tres telescopis.

A veure que farem l’any vinent, que ha seran 25!!! No sentiu com redoblen els tambors????

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag