bub
Blog

ACTIVITAT ANUL.LADA a causa del temps 12 de maig- Observació a ull nu (Primavera)

Posted in: General on 7 d'abril de 2023

Lamentablement, a causa de les previsions de núvols i pluja hem d’anul.lar per segona vegada aquesta activitat. La tornarem a proposar més endavant, ja de cara al cel d’estiu.

Activitat recomanada per a tots aquells que volen aprendre els noms de les estrelles i reconèixer les constel·lacions a simple vista. Pretén ser una estona de passar-ho bé gaudint de l’espectacle de l’Univers tal com l’han vist els nostres avantpassats, en un cel fosc i lluny de tota contaminació.

La durada de l’activitat serà entre una hora o una hora i mitja, en la que ens explicaran, assenyalant amb un punter làser,  les diferents constel·lacions de primavera. També podrem veure les constel·lacions circumpolars que són visibles tot l’any.

La intenció és repetir l’activitat en altres èpoques de l’any per tal de descobrir de la mateixa manera el cel de l’estiu, la tardor o l’hivern.

Aquesta trobada es realitzarà, si el temps ens ho permet, el proper 12 de maig al Coll de Can Llach. Començarem cap a les 21h.

Tots i totes les que estigueu interessats/des en assistir podeu enviar un mail a vega@astrogirona.cat i se us enviarà documentació per a l’observació.

Preguem molta puntualitat per tal de no enlluernar a la resta de socis que estiguin gaudint del cel amb la vista adaptada a la foscor.

 

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag