bub
Blog

Astrogirona al Congrés Astronàutic Internacional de Bremen

Posted in: General, Portada on 10 d'octubre de 2018

Els dies 4 i 5 d’octubre Astrogirona va participar al Congrés Astronàutic Internacional de Bremen.

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

El Congrés Astronàutic Internacional (IAC) està format per un programa de conferències científiques i una exposició espacial. És l’única oportunitat de l’any en la que es donen cita uns 4.000 actors espacials de tot el món.

Aquest congrés global, multidisciplinar i que cobreix tots els sectors i temes espacials, ofereix a tothom la informació espacial més recent i, sobretot, obre la porta a nous contactes i aliances potencials.

Cada any, l’IAC canvia el país, el tema i l’organitzador local, que permet a tothom aprendre més i formar part de la xarxa espacial mundial. L’amfitrió per a l’IAC 2018 és Bremen, la principal ciutat espacial d’Alemanya i un dels centres espacials més importants d’Europa.

Amb un sector espacial extens i destacat que abasta líders mundials en la indústria i prestigiosos instituts de recerca internacionals, Bremen ofereix un entorn excepcionalment fructífer per a la reunió de la comunitat espacial mundial.

Amb el lema “IAC 2018 – involucrant a tots” es vol compartir la visió d’un sector espacial més divers. L’ampli programa de divulgació farà especial èmfasi en la nova generació d’experts en l’espai, l’expansió de la igualtat d’oportunitats, la integració de nous països i les empreses emergents a la xarxa espacial mundial, així com l’augment de la participació del públic.

En aquest marc, Jordi Sandalinas i Rafael Balaguer van participar al congrés amb una presentació i el corresponent article en les activitats sectorials del programa SETI.

IAC 2018 Bremen

Jordi Sandalinas a Bremen va presentar el nostre treball “Astrobiology in the Philosophical Tradition, Past and Modern Perspectives” en el “47th IAA SYMPOSIUM ON THE SEARCH FOR EXTRATERRESTRIAL INTELLIGENCE (SETI) – The Next Steps”.

IAC 2018 Bremen

Podeu descarregar el pdf de la presentació aquí. L’article complet de la presentació es publicarà als Proceedings del Congrés durant l’any vinent.

A continuació us deixem amb algunes imatges i un petit vídeo que en Jordi Sandalinas ens comparteix des de Bremen.

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

IAC 2018 Bremen

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag