bub
Blog

Mercat de La Volta i Nit dels Llunàtics

Posted in: General, Portada on 9 d'octubre de 2016

Ahir AstroGirona va gaudir d’una gran jornada d’astronomia!

Al matí vàrem estar al Mercat de La Volta, al barri de Sant Narcís, oferint observació solar a través del telescopi i del Solarscope, així com tallers de creació de cràters, galàxies i nebuloses en conserva. Els visitants del mercat també podien endur-se un bon record fent-se una foto a la Lluna!
Us deixem algunes fotografies del divertit matí:


Photocall astronàutic


Taller de cràters


Van quedar uns cràters impressionants!


Taller de “Nebuloses en conserva”


Taller de galàxies


La nostra parada


Intercanvis culturals

Ahir també era la Nit Internacional d’Observació de la Lluna, tot i que la meteorologia no va fer possible l’observació a les quatre activitats simultànies que teníem programades a Girona, Llagostera, l’Escala i Albanyà.


Camp d’observació del company Òscar Farregut preparat a Albanyà

De totes maneres, sí que es va dur a terme la conferència “El frau de la Lluna” al Centre Cultural Can Roig de Llagostera, sobre el viatge (o no) a la Lluna del 1969, que va fer dubtar i gaudir als assistents a parts iguals.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag
Etiquetes: , , ,