bub
Blog

Astrogirona, nominada al premi Ou de Reig 2014

Posted in: General, Portada on 6 d'octubre de 2014

Llagostera es prepara per acollir el proper 12 d’octubre la Fira del Bolet, que enguany arriba a la dotzena edició.

Fira del Bolet 2014

I com ja és habitual, tres entitats estan nominades als premis Ou de Reig, com a part important del programa d’actes de la Fira.

El premi Ou de Reig vol destacar aquella entitat o persona que per alguna de les seves tasques i/o vinculació amb el poble de Llagostera es mereix un reconeixement.

El mateix dia 12 d’octubre es donarà el conèixer el guanyador d’aquest que premi que atorga l’Ajuntament de Llagostera a una entitat o persona que hagi contribuït a donar a conèixer el municipi de manera activa.

Enguany els nominats són Can Toni de les Eugues, per l’organització de la Fira del Llibre Prohibit, l’Associació Astronòmica de Girona, amb seu a Llagostera, per les seves activitats i contribució a apropar la ciència al públic, 
i el Grup Excursionista Bell-Matí, per la seva trajectòria i els seus 50 anys d’història.

Les votacions estaran obertes fins al dia 10 d’octubre i es podran fer on line. Cal dir que només poden votar les persones residents a Llagostera.

Els nominats són les 3 entitats més votades per les associacions locals, les quals podien proposar fins a 3 candidats (entitat i/o persona).

Des d’Astrogirona agraïm a tothom la seva confiança en proposar-nos com a candidats al premi.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag