bub
Blog

Conveni amb TelescopioMania

Posted in: General, Portada on 14 de gener de 2013

L’Agrupació Astronòmica de Girona ha establert un conveni de col·laboració amb TelescopioMania www.telescopiomania.com .Trobareu l’enllaç permanent al nostre web, a la part inferior.

Mania Online, S.L., amb domicili fiscal a l’Av. Girona, 5 de Sant Gregori – Girona, és la propietària de www.telescopiomania.com i www.aventuramania.com , botigues especialitzades en venda online amb més de 10 anys d’experiència a Internet i en comercialització de productes d’esports d’aventura i òptica professional esportiva i astronòmica.

TelescopioMania t’assessorarà en la selecció de productes que millor s’adaptin a la teva afició, aquest assessorament te l’ofereixen els seus experts en cadascuna de les activitats que trobaràs al web, estant molt propers als clients ja que orienten tots els seus esforços per aconseguir la màxima satisfacció i la relació més duradora possible entre la botiga i els clients, amics.

A les seves botigues en línia trobaràs una selecció de les millors marques de cada segment de productes més representatives. Aquesta selecció és realitzada pel seu Departament d’Innovació i Desenvolupament seleccionant els millors articles del mercat que millor s’adaptin a les necessitats dels.

Tots els proveïdors que treballen per a TelescopioMania compleixen els màxims requisits de qualitat exigits per  www.telescopiomania.com i www.aventuramania.com oferint en alguns casos garanties superiors als 2 anys que estableix la Llei a Espanya, on són Distribuïdors oficials de cadascuna de les marques representades.

La seva botiga física està ubicada a la població de Sant Gregori, amb unes instal·lacions de més de 200 m2 d’exposició, on els podràs visitar sempre que ho necessitis i t’assessoraran en la compra. Disposen de més de 5000 referències per satisfer les teves necessitats.

TelescopioMania no és només una botiga online, sinó un punt de referència i consell sobre material astronòmic més enllà de l’interès únicament comercial. Per això, els socis de l’Agrupació Astronòmica de Girona, podran beneficiar-se de descomptes preferents que estaran sempre en funció dels productes. Per a gaudir-ne només caldrà que us identifiqueu com a membres de l’Agrupació. En aquest sentit, en breu disposarem del nou carnet de soci, tot i que de moment el carnet no serà imprescindible, en Xavi Nieto, responsable de TelescopioMania, també és soci i company d’Agrupació.

També, mitjançant el conveni acordat, TelescopioMania pagarà la quota de soci de l’Agrupació corresponent a un any a les persones que adquireixin un telescopi. L’Agrupació organitzarà activitats formatives a diferents nivells i segons demanda per donar suport i introduir a l’Astronomia als socis nous, amb diferents periodicitats. Les webs de TelescopioMania i Astrogirona mantindran de manera permanent enllaços creuats.

Pensem que és un molt bon acord per ambdues parts i us animem a gaudir-ne dels avantatges que us suposa!

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag