bub
Blog

Èxit del Curs d’Iniciació a l’Astronomia a Llagostera

Posted in: General, Portada on 10 de gener de 2012

Un total de 24 persones han començat aquest dilluns al vespre el Curs d’Iniciació a l’Astronomia organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera. Les classes s’imparteixen a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller i permetrà als participants introduir-se en el món de l’Astronomia tant a nivell teòric com pràctic.

El curs, impartit per Rafael Balaguer, president de l’Agrupació Astronòmica de Girona www.astrogirona.com, està pensat tant per als afeccionats avançats com per als que tot just comencen a interessar-se per l’Astronomia, està estructurat en 11 sessions (10 nocturnes + 1 diürna) de 90 minuts aproximadament, 3 de les quals són sortides a l’exterior per realitzar observacions astronòmiques amb prismàtics i telescopi.

Les classes són multimèdia i al final del curs es lliura 1 CD amb programari lliure i els resultats de les observacions realitzades durant les sortides per tal que els alumnes puguin seguir treballant pel seu compte.

L’inici del curs coincideix amb l’entrada en funcionament de l’observatori astronòmic del Centre Cultural de Can Roig, que properament s’inaugurarà oficialment.

Curs d'Astronomia 2012

Curs d'Astronomia 2012

Font: El Poll i @llagosteraldia

El Diari de Girona també ha publicat avui la notícia

Més informació a Llagostera Tv, secció El Temps i notícies breus, 13-01-12

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag